Inksane franchise

Start je eigen tattoo business

en doe elke dag wat je graag doet

Ben jij een real-life problem solver?

Jouw collega’s, en waarschijnlijk ook je baas, leunen op jou om alles geregeld te krijgen. Brandjes blussen is fun en mensen coachen doe je vanuit je intuïtie. Maar eigenlijk.. word het ook eens tijd dat je deze skills kan gaan gebruiken voor je eigen zaak.

Denk je de laatste tijd vaker aan het ontwikkelen van je eigen bedrijfscultuur? Elke dag werken volgens de normen en waardes die jij belangrijk acht?

Een eigen zaak starten is een grote stap, daarom geven wij jou de mogelijkheid en ondersteuning om met Inksane mee te groeien. We begeleiden je naar onafhankelijke ondernemersvrijheid, terwijl je mee geniet van onze opleiding, coaching en ons gevestigd merk.

Wij transformeren jou in een zelfzekere en creatieve manager van je eigen Inksane tattoo studio.

L'esprit entrepreneurial vous intéresse ? Lisez la suite pour en savoir plus ! 

We gaan terug tot ..2010

Hi,

Ik ben Sandy, eigenaar van Inksane tattoo. In 2010 opende ik mijn eigen kleine studio in Roeselare. Mijn specialisatie ligt in fotorealistische tatoeages, en daarom begon ik met het uitnodigen van gastartiesten in hetzelfde genre.
De zaak bleef groeien en geleidelijk aan trainde ik mijn eigen vaste artiesten, 1 per 1.
Naast het tatoeëren en het vormen van een eigen community vind ik veel voldoening in het voeren van marketing, automatisatie en strategische planning.
Toen we tijdens een tattoosessie met mijn vaste klant Maxim in 2019 aan het brainstormen geraakten over een tweede locatie, was de keuze om te gaan franchiseren snel gemaakt.

Maxim opende onze 2de Inksane studio in Sint-Niklaas, die ondertussen 4 jaar bestaat.
2 Jaar later volgde Michaël, met Inksane Brussel.

Onze vaste artiesten worden nog steeds getraind volgens mijn zelfgemaakte systeem, en de gastartiesten selecteer ik zorgvuldig om zo de kwaliteit naar onze klanten te waarborgen.

Onder mijn leiding en met alle artiesten samen, zet Inksane Roeselare elk jaar voor meer dan 800 000€ aan tattoos. We streven naar een vergelijkbare impact voor elke vestiging!

Onze waardes

Pour que nos artistes puissent exprimer pleinement leur créativité, il est essentiel qu'ils travaillent dans un environnement adéquat. On parle pour tous quand on dit qu'on travaille et qu'on s'épanouit le mieux dans un environnement qui favorise cela. Nous recherchons donc les bonnes personnes au bon endroit.

Wij werken graag met creatieve mensen. Een artiest doet best wat hij graag doet. Een tattoo artiest groeit het meeste in de juiste omgeving, omringd met de juiste mensen. Het zelfde geld voor onze managers en franchisenemers. En alhoewel een franchisenemer geen tattoo artiest is of wordt, toch is dit ook een creatieve job!

Samen met onze receptie, marketing en business zorgen we ervoor dat de artiesten kunnen afzien van – voor hun minder leuke – taken. Denk bijvoorbeeld aan administratie, reclame, organisatie, …

Wij en onze franchisenemers zorgen voor de continue toestroom van klanten verdeeld over onze fantastische artiesen met elk hun eigen stijl.

Onze artiesen uitdagen om telkens meer dan het beste van zichzelf te geven, hen het nodige schouderklopje te bezorgen en altijd voor hen klaar te staan. Da’s waar wij elke dag opnieuw voor tekenen.

La vision d'Inksane

Le profil d'un entrepreneur

Un entrepreneur n'est pas un tatoueur, mais un leader, un entraîneur et offre le support nécessaire l'équipe.

Vous possédez d'une dose de bon sens qui garantit votre intégrité et votre empathie. En d'autres termes, vous savez comment fonctionne la vie et pouvez donc garder une bonne vue d'ensemble.
Daarnaast ben je fan van tattoos: Inksane-tattoos. Samen met jouw people en sales skills vormt dat de ideale match om hét gezicht van jouw zaak te zijn. En niet te vergeten: je hebt al genoten van een managementervaring en/of organisatorische job.
Perfectionisme, eerlijkheid en ambitie draag je hoog in het vaandel. Jouw vrienden durven je ook wel eens perfectionistisch en kritisch te noemen. Jouw energie, arendsoog en grote ijver resulteren in probleemoplossend denken.
There's no such thing as a free ride.. Je bent bereid om je eerste investering zelf te dragen. Je durft een risico nemen als ondernemer, en je staat met beide voeten op de grond.

sandy, franchisegever

Lees het interview op deze website:

Maxim, franchisenemer

Lees het interview op deze website:

Pourquoi nos artistes aiment-ils travailler chez inksane ?

En waarom je je hier bij wil aansluiten.

Grâce à l'afflux important de clients, nous sommes en position de force pour :

Les opportunités que nous vous offrons

Maak deel uit van onze cirkel aan gelukkige klanten:

Inkijk in de Opleiding

Au cours de votre formation intensive, nous vous apprendrons, entre autres, à gérer :

Une marque déjà établie.

Marketing is niet meer weg te denken uit tattooland. Net zoals supermarkten uit de grond schieten, doen tattooshops het ook. Daarom is marketing nu nét zo belangrijk. We moeten blijven groeien, blijven onderscheiden en vooral het blijven aanvullen en onderhouden van ons klantenportfolio.

Les artistes

Onze artiesten, vast én gast, streven altijd naar de perfectie, beste kwaliteit en service. Je hoeft zelf geen artiesten te zoeken, wij zorgen voor een fantastisch team -na hun opleiding- om met jouw vestiging van start te gaan. 

Assistance

Je krijgt van ons een grondige opleiding én de nodige ondersteuning tijdens de opening. Nadien komen we op maandelijkse basis samen voor een koffie, koekje en verdere begeleiding. Of mag het ook Thais en een cocktail zijn? 😉

Bien entendu, nous sommes heureux de partager nos systèmes logiciels et notre stratégie de promotion. Ils ne feront que rendre votre travail plus facile et plus agréable.

Wat staat er jou te wachten?

Van je eerste mailtje tot het openen van je eigen studio:

fr_BEFrench